top of page
Снимка на автораПолина и Иван - Paradise Homes

Сигурни и високи пасивни доходи от Вашия имот с Paradise homes Property management & Passive income

Отдаването на имот под наем може да бъде печелившо и възнаграждаващо начинание. Но също така може да бъде сложен и предизвикателен процес. Един наемодател отговаря за различни задачи, които трябва да бъдат изпълнени, включително рекламиране на имота, проверка на потенциални наематели, изготвяне и договаряне на наем, обработка на плащания и решаване на проблеми с поддръжката и ремонта.


За да улесните този процес е възможно да потърсите услугите на фирма, която да Ви помогне. Именно така ще имате такава възможност да се възползвате от професионалисти, които да улеснят комуникацията и преговорите между Вас като наемодател и съответните наематели, като това ще Ви помогне за разрешаването на конфликти и намирането на взаимноизгодни решения.


В тази статия ще проучим ползите от използването на посредник за отдаване под наем на Вашия имот и как този процес на отдаване под наем да бъде по-гладък и ефикасен за Вас.


По тази тема ще говорят Полина Петрова и Иван Иванов, които се занимават с този тип услуга.Чрез Paradise homes Property management & Passive income, те предлагат да преотдават Вашия имот в най-големите и популярни платформи за краткосрочни наеми на планетата. А един от техните имоти можете да намерите тук: https://www.airbnb.com/h/sofia20april21

Полина и Иван споделят: Ние предлагаме възможност за пасивен доход на собствениците на големи жилищни имоти (апартаменти, къщи, вили, хотели) в цялата страна с минимум 3 спални. Много важно е имотите да са в добро техническо и визуално състояние, с ремонтирани/реновирани мокри помещения и кухня. Това ще даде шанс на собствениците да получат два варианта за доходност:


  • Първият от тях е с минимален сигурен доход всеки месец и по-нисък %на горната граница от месечната печалба

  • Вторият вариант е без долна граница от месечно възнаграждение, но с по-висок % на горната граница от месечната печалба


Собствениците на имотите няма да имат никакви ангажименти като ремонти, занимавка с наемателите или т.н. Единственото, което е необходимо да поемат е да предоставят първоначалната инвестиция от тяхна страна, която ще послужи за обзавеждане и оборудване на апартамента им (често пренебрегван фактор сред неопитните в бранша хора). Ние ще поръчаме и сглобим цялото обзавеждане. След това цялата дейност по менажирането на имота остава в наши ръце, като собствениците получават една висока възвращаемост на тяхната инвестиция, която може да бъде предоставена от твърде малко други браншове.


Ако имате интерес да ползвате този тип услуга, Вие ще преминете през следните стъпки:


А по-конкретно: Клиентът се свързва с нас (Полина и Иван) по имейл или телефон и заявява своето желание да получава пасивен доход от имота си. Това, което трябва да ни предостави е снимков материал на имота, точното местоположение и неговите лични финансови желания - какъв месечен доход иска да получава, за какъв период от време и най-вече какво е готов да инвестира, за да достигне до този резултат.


От там нататък ние поемаме цялата дейност по проверка на потенциалната доходност на имота, дали се намира в подходящо за краткосрочно отдаване местоположение и т.н. Ако имотът има потенциал да предложи желаната доходност за двете страни се пристъпва към изготвяне на документация - договор, който се сключва със собственика и изготвяне на оферта от наша страна за обзавеждане и оборудване. В офертата има включена и първоначална еднократна такса за нашия екип по извършване на услугата. В последствие се пристъпва към обзавеждане, оборудване и пускане на имота за отдаване.


Какви са предимствата на тази услуга?

Има много предимства, които клиентът получава използвайки нашата фирма. Това най-вече е професионализмът и отношението към детайлите. Конкуренти в бранша предоставят подобен тип услуга, но те съветват клиентът сам да си закупи оборудването и обзавеждането. Това е един от най-лошите съвети, които може една фирма да даде към този тип дейност.

Обзавеждането и оборудването са може би НАЙ-ВАЖНАТА част от предоставянето на имот за краткосрочни наеми. Повечето хора бъркат УЮТ с ЛУКС. Закупуват обзавеждане и оборудване за ЛУКС, а не за УЮТ. Това е основната разлика между имот, който би правил 2-3000 лв. доходност и такъв, който би правил 20-30 000 лв. Нашият професионализъм се гради на опит, взет от НАЙ-ДОБРИТЕ в бранша на краткосрочните наеми.


Благодарение на него клиентите ни няма да се занимават с нищо свързано с обзавеждане, оборудване, преместване, ремонти (малки и големи), мениджмънт на персонал, почистване, чекиране на гости и т.н. Именно високата доходност е причината клиентите да изберат нас, а не конкурентите ни. А тя се постига с отношение към детайла, което в България се предоставя от твърде малко фирми в бранша.



Според Полина и Иван, основните предизвикателства в този бранш са свързани:


Най-вече със сезонността и проблемните гости. Добрата новинамаме застраховка от 3 млн. $ за щети нанесени от гостите за всяко жилище, което менажираме, но дори и с това винаги може да попаднем на недоброжелателен гост.

Има случаи, в които гости нарочно разхвърлят вече почистен и подреден апартамент за да поискат безплатен престой. Ние сме се подсигурили с автоматизация на процесите, така че недоброжелателни гости да нямат възможността да получат безплатни нощувки или връщане на парите. Другият най-голям проблем е сезонността. Популярните дестинации като Тайланд се радват на огромна конкуренция сред бизнесите, които отдават имоти краткосрочно през различни платформи. Но България не е от най-популярните дестинации за пътуване. Именно поради този факт има период на разработка в първите 2-3 месеца (особено ако е извън сезона) на всяко едно жилище, тъй като има нужда да придобие популярност сред гостите.

Ние използваме алгоритъм и софтуер, който предоставя добра SEO оптимизация за всеки един имот, но не може да гарантира 100% заетост от първият ден. Това би било нереалистично и несериозно обещание, от който и да е в бранша. Ако попаднете на някой, който ви гарантира че ще станете милионер от първият месец използвайки тяхната услуга за преотдаване на имоти краткосрочно, то със сигурност е добре да обърнете внимание, че Ви лъжат.



Като послание за нашите читатели, Полина и Иван споделят следния призив:

За тези, които търсят пасивен доход без да се занимават с каквото и да е свързано с техният имот - ние ще предоставим пълна и комплексна услуга, индивидуално обсъдена и оптимизирана към всеки един клиент. Да, такова нещо като пасивна доходност може да съществува в България и не е мит, но процесът не е най-лесният. Именно заради това клиентите може да се доверят на нашия опит, който няма да ги подведе.


“Не се отказвайте и се борете и помнете, че тези които са достатъчно луди да си мислят че могат да променят света, са тези които го правят!”


Ако имате свободен имот, но не сте сигурни как да си осигурите стабилни месечни доходи от него, потърсете услугата на Полина и Иван като се свържете с тях директно на телефон на 0893670919/0886884898 или по имейл с Вашето запитване на paradisehomessofia@gmail.com.




0 коментара

Подобни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page