top of page
Salemax

Поглед зад завесата: Успехът на водещ онлайн магазин за детски акумулаторни коли


В динамичния свят на електронната търговия, предприемачите често прекрачват границите на иновациите, за да предоставят на клиентите си продукти и услуги, които надминават очакванията. Такава е и историята на Адриян Беев, основател на водещ онлайн магазин за детски акумулаторни коли. В интервю за списание „Български Предприемач" той споделя своите виждания и стратегии, които са го извели на преден план в този нишов пазар. Придружете ни в следващите редове, за да разберете как Адриян изгражда успешен бизнес и как плановете му за бъдещето предлагат нови възможности за развитие.


Г-н Беев, благодарим Ви, че приехте нашата покана за интервю. Разкажете ни малко повече за Вашия бизнес и как започна всичко.

Благодаря Ви за поканата. Самият бизнес е резултат от опита ми в електронната търговия. Собственик съм на онлайн магазина Salemax.bg от 2020 година, където продаваме разнообразни продукти, включително и детски акумулаторни коли. Постепенно осъзнах, че има голямо търсене на качествени акумулаторни коли, затова реших да създам специализиран магазин.

 

Вие сте направили сериозни инвестиции в подобренията на онлайн магазина. Какво точно направихте?

Правилно, обновихме изцяло нашия онлайн магазин, като подобрихме потребителското преживяване на родителите, които пазаруват при нас. Освен това, по молба на клиентите, през 2023г. отворихме и физически магазин, където те могат да дойдат, да видят, да изпробват и след това да решат дали да закупят продукта. В магазина се намира и нашият сервиз, където обслужваме колите, закупени от нас, а и не само - всеки, който притежава такъв тип кола, може да я донесе в сервиза, където ще направим диагностика и ще я ремонтираме. Подобренията на онлайн магазина включват опция за персонализиране, където може да се избере издаване на детска шофьорска книжка и регистрационни номера на автомобила с името на детето. Едни от най-новите опции са пребоядисване на колата в цвят по избор на клиента, както и предварително сглобяване.

Salemax - акумулаторна кола Bmw M5 Competition Premium, Drift функция, 500W, 24V/7Ah

Какви са най-популярните продукти в момента и защо клиентите избират Вас?

Най-популярни са нашите премиум акумулаторни коли. Те се отличават с уникални характеристики като 24V батерия, кожена седалка, MP4 плеър с тъчскрийн, управление чрез Bluetooth. Имаме модели като Lamborghini Aventador, Can-Am Maverick, и Mercedes G-class, които са много търсени. Разполагаме и с голям избор на дрифт коли, като Ford Mustang, BMW M5 и др. Едни от най-търсените са и картинг колите, които могат да се използват от деца и възрастни до 100 кг. Клиентите избират нас, защото предлагаме качествени продукти, които никой друг в България няма.

Salemax - акумулаторна кола Lamborghini Aventador, 24V, 300W, R/C 2.4 G, EVA гуми

Какъв е планът за бъдещето на бизнеса?

Имаме планове да разширим мрежата от физически магазини в други градове в България. Също така сме направили поръчка за директен внос на нови 1200 коли, които ще пристигнат поетапно. Освен това, разработваме нови услуги за клиентите, като възможност за изкупуване на колата обратно, както и наемане на кола за определен период от време.



Откъде се роди идея да предложите услугите за изкупуване и под наем?

След отзивите от клиентите установихме, че родителите често се притесняват дали детето им ще хареса поръчаната кола. Затова въведохме услуги за изкупуване и под наем, които дават възможност първо да се тества колата, преди да направят окончателен избор.


Интервюто с Адриян Беев показва, че успехът в света на бизнеса изисква иновации, фокус върху клиентското преживяване и готовност за адаптация спрямо нуждите на пазара. Неговият пример ни учи, че постоянният диалог с клиентите и инвестирането в качествени продукти са ключови за дълготрайния успех. Насърчаваме всички предприемачи да изследват нови възможности и да търсят обратна връзка от своите клиенти, за да продължат да растат и да се развиват. Време е да действате и да внесете промени, които ще изведат вашия бизнес на следващо ниво!

 


 

 

0 коментара

Подобни публикации

Виж всички

Opmerkingen


bottom of page