top of page
Снимка на автораСписание "Бългаски предприемач"

Едно искрено интервю от кухнята на Слънчев Бряг с Димитър Терзийски, собственик на "Викинг Бийч Бар"

Това ще бъде интервю за вярата, действието и резултатите.

Срещаме се с Димитър Терзийски собственик и визионерът на бар Викинг в Сл. Бряг. Ще видим една различна гледна точка.

Дори и без коронавирус, политическа криза и карантина, не е лесно да си собственик на заведение на плажа. Откъде идва вярата Ви да правите неща, които обикновено плашат повечето хора, като да разработите един такъв голям бар в най-известния и нападан български курорт?

От вечния ми оптимизъм и вяра в собствените ми сили и възможности.

Получихте ли адекватна помощ и подкрепа от правителството в тази криза? Знаем, че друго Ваше заведение в Боровец бе затворено преди да е приключил зимният сезон?

Не сме искали помощ, а и не смятам, че правителството може адекватно да реагира на нашите нужди. Това, за което трябваше да се погрижат, е да осигурят коридори за туристите от чужбина, по примера на други страни с развит туризъм. Да, заведението в Боровец, както и всички останали, беше затворено предварително, което беше правилно, но не ми хареса отношението към гостите и тоталната липса на професионализъм при създадената ситуация.

По време на карантината, когато всички отписваха сезона и очакваха да няма туристи, Вие избрахте да пребоядисате целия бар. Защо?

Искате ли да прочетете повече?

Абонирайте се за bem.bg, за да продължите да четете тази изключителна публикация.

0 коментара

Подобни публикации

Виж всички
bottom of page