top of page
Снимка на автораПламена Вияреал AndyVil

В модата няма "невъзможно"

Настоящата публикация не е спонсориран пост. Тя е част от партньорството между Фондация “Започни Млад” и AndyVil с цел развитие на мисията на фондацията



Днес отново ви срещаме с ослепителната Пламена Вияреал, креативен директор на модния бранд AndyVil.


Ти имаш уникални модели и си страхотен дизайнер и как могат потенциални клиенти да пробват желан модел рокля на живо?


Здравейте, много благодаря за комплимента и признанието, за мен означава наистина много :) За момента нямаме физическо присъствие на пазара, а сме позиционирани изцяло онлайн. Също така работим на Pre- order, което означава, че нямаме наличности, а произвеждаме желания модел при поръчка, като тук мога да добавя, че реагираме много бързо и обикновено това се случва в рамките най- много на седмица. Но това е нашата стратегия за работа на този етап, свързана на първо място с желанието ни да следваме пътят на зелената мода, като лишим пазара, който е заринат от свръхпроизводство и възможността да съобразим всеки един модел с индивидуалните и уникални размери на клиента. Личното отношение и комуникацията с клиента за нас е от голямо значение, за това при всяка поръчка, аз имам ангажимента да прозвъня на дамата, за да обсъдим подробно избора на размер, на модел, индивидуалните мерки и всякакви подробности, свързани с поръчката. Също така има възможност за подмяна, ако размера не отговаря или някакъв вид поправка, ако се налага. В това отношение сме много гъвкави и винаги намираме решение, ако се появи някакъв проблем. Разбира се, имаме мостри на моделите и има възможност те да бъдат изпробвани в ателието, където ги произвеждаме, като се адаптират специално според размерите и изискванията на дамата. Разполагаме и с виртуална пробна в сайта, където може да се качи снимка и да се разгледа как би изглеждал съответния модел на вас самите.

Започнахме да получаваме доста покани от организатори на различни видове базари и обмисляме да се включим в някой от тях. Там ще могат да се видят някои от моделите ни на живо, да се изпробват и да бъдат закупени. За това следете страниците ни в социалните мрежи, където ще анонсираме участието си в такъв тип събития.


Могат ли изисканите дами да намерят твоите уникални модели в бутици в страната?


Както казах, на този етап не, в процес на търсене сме на подходящи партньори, които отговарят на стила на AndyVil и искат да предлагат нашите модели в техните бутици. Всъщност, това е един от таргетите ни за тази година, AndyVil да има физическо присъствие на българския пазар.

Какъв е профила на твоя бизнес партньор?


Както и в живота, така и в бизнеса се обграждам с лоялни и точни хора. Хора, които не правят бизнес въпреки всичко, а имат морални ценности, които следват. Да вършат работата си отговорно, съвестно и да са коректни. Да вярват в успеха и, че няма невъзможни неща. Не понасям, когато ми се каже,че дадено нещо не е възможно да бъде направено, може направо да ме подлуди. Когато започвам работа с някой, винаги търся дългосрочни взаимоотношения, които в повечето случаи прерастват и в близки приятелски такива.

С какво ще си атрактивна за партньорите си и как ще ги спечелиш?


С всички тези качества, които споменах по- горе и важат за мен, както и с много желание за работа, развитие на бизнеса, гъвкавост и креативност.

Кой е любимия ти ти дизайнер?


Те са много, има гениални дизайнери, на които се възхищавам страшно много и ме вдъхновяват. Всеки един от тях има собствен стил и е оставил отпечатък в историята на модата, но моят номер едно е Александър Макуин- хулигана на британската мода, както го наричат. Обожавам неговия стил и начина, по който съумява да смесва стиловете и крайня резултат да е истинско произведение на изкуството. Моделите му не са просто дрехи, а са подплатени с много дълбока история, която стои зад всеки един от тях и която той успява да разкаже по най- добрия възможен начин чрез своята работа.


Може ли да се каже че се вдъхновяваш от красотите на природата, понеже моделите ти могат да се оприличат на красиви цветя?


Разбира се, природата е неизчерпаем източник на вдъхновение. Цветята са наистина едно от най- големите ми вдъхновения, защото както се вижда моите дизайни са доста романтични, женствени и нежни, а и винаги оприличавам жените с красиви цветя, така че връзката е просто неизбежна.






Мисията на Фондация в обществена полза “Започни Млад” с ЕИК 206624841 е да насърчава и развива предприемаческата среда и талант в България чрез създаване и поддържане на общности за споделяне на опит и знания. Ние предоставяме структурирана образователна и практична информация, която да подобри осведомеността и уменията на предприемачите, така че те да могат да вземат информирани решения и да подсигурят устойчив и целесъобразен растеж. С цел финансова независимост и устойчивост, освен образователните ни общественополезни дейности, ние предлагаме и обучителни услуги и продукти, както и реклама на подбрани партньори, което да допринася за изпълнението на мисията ни. Всички приходи от стопанската дейност на фондацията отиват за развитие на общественополезните и имат за цел тяхното развитие. Повече за фондацията може да видите на нашата “За нас” страница.



0 коментара

Подобни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page